Om MUK

MUK Fryshuset ligger på Mariaskolan vid Zinkensdamm och är en fritidsgård för unga i åldrarna 13-19 år. Hos oss kan du umgås, spela bordsspel, utmana en kompis på pingis eller biljard, laga mat, baka och en massa andra saker.

Vi har en musikstudio som man kan tillgå mån-fre under våra öppettimmar. För att få tillgång till studion behöver man studiokörkort vilket man får efter att ha lärt sig eller visat att man kan hantera musikprogrammet Logic X. Varje tisdag och torsdag kan man boka tid hos vår studiopersonal Habib för att få coachning, spela in musik eller ta studiokörkort.

Vi är en plats där unga kan träffas, umgås och aktivera sig på sina egna villkor. Det finns utrymme för engagemang, ansvarstagande och utveckling likväl som för återhämtning och en plats att bara vara på.

Vi jobbar aktivt för att skapa en känsla av gemenskap, trygghet och glädje genom att umgås, samtala och delta i olika sällskapsaktiviteter med ungdomarna. Vi agerar stöd gällande läxor, skolgång, fritiden, framtiden och andra teman som utgör ungdomars vardag.

Är du ungdom och har förslag på hur vi kan bli bättre? Var med på våra gårdsråd och tyck till!

Följ oss på instagram @mariaungdomsklubb_fryshuset och se vad som händer på fritidsgården 🙂